|
Måndag |
Lunch 1 |
Kryddbakad fläsksida, äpplegräddsås, rostad kulpotatis |
|
|
|
|
Lunch 2 |
Dillbakad fiskfile, skagenröra, potatismos |
|
|
|
|
Dessert |
|
Middag |
Pytt i panna med stekt ägg, rödbetor |
|
|
|
|
|
Tisdag
|
Lunch 1 |
Färsbiff Köpenhamn, gratinerad med ost-tomat, rödvinsky, potatismos |
|
|
|
|
Lunch 2 |
Fiskgratäng med kräftsås och räkor |
|
|
|
|
Dessert |
Hallonmousse med rostad kokos |
|
|
|
|
|
Middag |
Fläskpannkaka med rimmat fläsk, lingonsylt |
|
|
|
|
Onsdag
|
Lunch 1 |
Falukorv med potatismos och skånsk senapssås |
|
|
|
|
Lunch 2 |
Ugnsbakad fiskfilé med citron-sparrissås & kokt potatis |
|
|
|
|
Dessert |
Hemkokt bärkräm med gräddmjölk |
|
|
|
|
Middag |
Kantarellsoppa med kuvertbröd av surdeg |
|
|
|
|
|
Torsdag
|
Lunch 1 |
Pannbiff med löksås, kokt potatis |
|
|
|
|
Lunch 2 |
Ärtsoppa med fläsk och senap |
|
|
|
|
Dessert |
Ananaspaj med gräddig vaniljsås |
|
|
|
|
Middag |
Skink och broccolifrestelse |
|
|
|
|
|
Fredag
|
Lunch 1 |
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis |
|
|
|
|
Lunch 2 |
Örtbakad fiskfile med potatis-purjlöksmos |
|
|
|
|
Dessert |
|
Middag |
Smörgåstårta med rostbiff och pepparrotsremoulad, gurka, sallad och tomat |
|
|
|
|
|
Lördag
|
Lunch 1 |
Dillkött med morötter, kokt potatis |
|
|
|
|
Lunch 2 |
Pocherad fiskfilé med hummersås & kokt potatis |
|
|
|
|
Dessert |
Mangokuber med kvargvaniljvisp |
|
|
|
|
Middag |
|
|
Söndag
|
Lunch 1 |
Kåldolmar, kokt potatis, gräddsås, lingon |
|
|
|
|
Lunch 2 |
Fisk Bordelaise med vitvinssås & kokt potatis |
|
|
|
|
Dessert |
|
Middag |
Isterband med senapscreme, kokt potatis, rödbetor |
|
|
|